|
флУУУУУУУУУУУУУд
|
|
| Hidan | Дата: Воскресенье, 06.07.2008, 00:23 | Сообщение # 3526 |
 GENIN
Статус: Offline
| Всё, поехали: Are you lost In your lies Do you tell yourself I don't realize Your crusade's a disguise Replace freedom with fear You trade money for lives I'm aware of what you've done No more sorrow I've paid for your mistakes Your time is borrowed Your time has come to be replaced I see pain I see need I see liars and thieves Abuse power with greed I had hope I believed But I'm beginning to think that I've been deceived You will pay for what you've done No more sorrow I've paid for your mistakes Your time is borrowed Your time has come to be replaced Thieves and hypocrites Thieves and hypocrites Thieves and hypocrites No more sorrow I've paid for your mistakes Your time is borrowed Your time has come to be replaced No more sorrow I've paid for your mistakes Your time is borrowed Your time has come to be replaced Your time has come to be replaced Your time has come to be erased

|
| |
|
|
| Темари | Дата: Воскресенье, 06.07.2008, 00:23 | Сообщение # 3527 |
 ГЛАВНЫЙ МАНЬЯК ФОРУМА!!!!!!
| treasure hunter ^^ или бардель O_o
|
| |
|
|
| SaKuRa | Дата: Воскресенье, 06.07.2008, 00:24 | Сообщение # 3528 |
 The SLaYeR
| первый вариант вообщет.. xDDD
Замужем за сэкси мэном xD
|
| |
|
|
| Itachi | Дата: Воскресенье, 06.07.2008, 00:26 | Сообщение # 3529 |
 GENIN
| Treasure Hunter. А что за бардель "ТХ"?
Девушки - такие трогательные существа... Так бы трогал и трогал!
|
| |
|
|
| Темари | Дата: Воскресенье, 06.07.2008, 00:26 | Сообщение # 3530 |
| SaKuRa, фух... ты меня успокоила
|
| |
|
|
| Темари | Дата: Воскресенье, 06.07.2008, 00:26 | Сообщение # 3531 |
| Itachi, Токио хотель xDD
|
| |
|
|
|
|
| Темари | Дата: Воскресенье, 06.07.2008, 00:30 | Сообщение # 3533 |
| Ех...
|
| |
|
|
| Hidan | Дата: Воскресенье, 06.07.2008, 00:32 | Сообщение # 3534 |
 GENIN
| Forfeit the game Before somebody else Takes you out of the frame Puts your name to shame Cover up your face You can't run the race The pace is too fast You just won't last You love the way I look at you While taking pleasure in the awful things you put me through You take away if I give in My life My pride is broken You like to think you're never wrong (You live what you've learned) You have to act like you're someone (You live what you've learned) You want someone to hurt like you (You live what you've learned) You want to share what you have been through (You live what you've learned) You love the things I say I'll do The way I hurt myself again just to get back at you You take away when I give in My life My pride is broken You like to think you're never wrong (You live what you've learned) You have to act like you're someone (You live what you've learned) You want someone to hurt like you (You live what you've learned) You want to share what you have been through (You live what you've learned) Forfeit the game Before somebody else Takes you out of the frame Puts your name to shame Cover up your face You can't run the race The pace is too fast You just won't last You like to think you're never wrong (You live what you've learned) You have to act like you're someone (You live what you've learned) You want someone to hurt like you (You live what you've learned) You want to share what you have been through (You live what you've learned) You like to think you're never wrong – Forfeit the game (You live what you've learned) You have to act like you're someone – Forfeit the game (You live what you've learned) You want someone to hurt like you – Forfeit the game (You live what you've learned) You want to share what you have been through (You live what you've learned)

|
| |
|
|
| Itachi | Дата: Воскресенье, 06.07.2008, 00:33 | Сообщение # 3535 |
 GENIN
| Простите за каламбур. ТХ рулит. ТХ гавно))))))))
Девушки - такие трогательные существа... Так бы трогал и трогал!
|
| |
|
|
| Темари | Дата: Воскресенье, 06.07.2008, 00:34 | Сообщение # 3536 |
| Crucify my love If my love is blind Crucify my love If it sets me free Never know Never trust "That love should see a color" Crucify my love If it should be that way Swing the heartache Feel it inside out When the wind cries I'll say good-by Tried to learn Tried to find To reach out for eternity Where's the answer Is this forever Like a river flowing to the sea You'll be miles away, and I will know I know I can deal with the pain No reason to cry Crucify my love If my love is blind Crucify my love If it sets me free Never know Never trust "That love should see a color" Crucify my love If it should be that way 'Til the lonliness shadows the sky I'll be sailing down and I will know I know I can clear the clouds away Oh is it a crime to love Swing the heartache Feel it inside out When the wind cries I'll say good-by Tried to learn Tried to find To reach out for eternity Where's the answer Is this forever If my love is blind Crucify my love If it sets me free Never know Never trust "That love should never see a color" Crucify my love If it should be that wa
|
| |
|
|
| SaKuRa | Дата: Воскресенье, 06.07.2008, 00:34 | Сообщение # 3537 |
 The SLaYeR
| эх... если играю за человека то тоже за ТХ... xDD
Замужем за сэкси мэном xD
|
| |
|
|
| Темари | Дата: Воскресенье, 06.07.2008, 00:35 | Сообщение # 3538 |
| xDDDDDDDD
|
| |
|
|
| Hidan | Дата: Воскресенье, 06.07.2008, 00:35 | Сообщение # 3539 |
 GENIN
| I cannot take this anymore Saying everything I've said before All these words they make no sense I find bliss in ignorance Less I hear the less you'll say You'll find that out anyway Just like before... Everything you say to me Takes me one step closer to the edge And I'm about to break I need a little room to breathe Cause I'm one step closer to the edge I'm about to break I find the answers aren't so clear Wish I could find a way to disappear All these thoughts they make no sense I find bliss in ignorance Nothing seems to go away Over and over again Just like before... Everything you say to me Takes me one step closer to the edge And I'm about to break I need a little room to breathe Cause I'm one step closer to the edge I'm about to break Everything you say to me Takes me one step closer to the edge And I'm about to break I need a little room to breathe Cause I'm one step closer to the edge And I'm about to break Shut up when I'm talking to you Shut up, shut up, shut up Shut up when I'm talking to you Shut up, shut up, shut up, shut up I'm about to BREAK Everything you say to me Takes me one step closer to the edge And I'm about to break I need a little room to breathe Cause I'm one step closer to the edge I'm about to break Everything you say to me Takes me one step closer to the edge And I'm about to break I need a little room to breathe Cause I'm one step closer to the edge And I'm about to break

|
| |
|
|
| Темари | Дата: Воскресенье, 06.07.2008, 00:40 | Сообщение # 3540 |
| Я слышу, как в ночи Устали серые дома Им стало слишком тесно, Они так много знают, За стенкой в тишине один и тотже крик, И в сотый раз по кругу, Как-будто повторяют : Дыши!Дыши!Дыши!Дыши! Не надёжные стены панельных строений, Впитали в себя вкус побед и поражений, И хапнули это из себя наружу, Прямо мне в душу, прямо тебе в душу, Не куда не убижать от соседского уха, Но оно поверь будет безнадёжно глухо, Когда над тобой начнут колдовать, Кто-то тебе будет повторять и повторять: Дыши!Дыши!Дыши!Дыши!!! Я ничего не слышу, Я затыкаю уши, Я ничего не знаю, И мне никто не нужен!!! Дыши!Дыши!Дыши!
|
| |
|
|