|
Угадай мелодию
|
|
| Rock_Lee | Дата: Понедельник, 07.07.2008, 22:33 | Сообщение # 16 |
 GENIN
Статус: Offline
| Quote (Itachi) если не ошибаюсь Disturbed - Forsaken Молодца =)
|
| |
|
|
|
|
| Itachi | Дата: Понедельник, 07.07.2008, 22:36 | Сообщение # 18 |
 GENIN
| Killswitch Engage - This Fire
Девушки - такие трогательные существа... Так бы трогал и трогал!
|
| |
|
|
| Темари | Дата: Понедельник, 07.07.2008, 22:37 | Сообщение # 19 |
 ГЛАВНЫЙ МАНЬЯК ФОРУМА!!!!!!
| щас я выложу вы не догодаитесь Oo Хотя.. Ян знает что это xDDDDDDDDDD Ты знаешь... заразил этой песней xD All aboard Hit the road All the bullshit Can't be ignored It's hard to place In my face No emotion All the problems make me wanna go Like a bad girl straight to video Little darling welcome to the show You're a failure played in stereo Hidey-ho Here we go No solution Strong undertow Quite unfair Quite a pair No box office Love Affair All the problems make me wanna go Like a bad girl straight to video Little darling welcome to the show You're a failure played in stereo I never noticed No, never noticed You're so amazing So a-amazing I never noticed No, never noticed You're so amazing So a-amazing All aboard Hit the road All aboard Here we go All the problems make me wanna go Like a bad girl straight to video Little darling welcome to the show You're a failure played in stereo I never noticed No, never noticed You're so amazing So a-amazing I've never said it No, never said You're suffocating Suffocating I never noticed No, never noticed Your beauty's fading It's f-f-fading
|
| |
|
|
| Itachi | Дата: Понедельник, 07.07.2008, 22:40 | Сообщение # 20 |
 GENIN
| так никто не знает что это (кроме Хидана) You walk on like a woman in suffering Won't even bother now to tell me why You come alone, letting all of us savor the moment Leaving me broken another time You come on like a bloodstained hurricane Leave me alone, let me be this time You carry on like a holy man pushing redemption I don't want to mention, the reason I know That I am stricken and can't let you go When the heart is cold, there's no hope, and we know That I am crippled by all that you've done Into the abyss will I run You don't know what your power has done to me I want to know if I'll heal inside I can't go on with a holocaust about to happen Seeing you laughing another time You'll never know why your face has haunted me My very soul has to bleed this time Another hole in the wall of my inner defenses Leaving me breathless, the reason I know That I am stricken and can't let you go When the heart is cold, there's no hope, and we know That I am crippled by all that you've done Into the abyss will I run Into the abyss will I run You walk on like a woman in suffering Won't even bother now to tell me why You come alone, letting all of us savor the moment Leaving me broken another time You come on like a bloodstained hurricane Leave me alone, let me be this time You carry on like a holy man pushing redemption I don't want to mention, the reason I know That I am stricken and can't let you go When the heart is cold, there's no hope, and we know That I am crippled by all that you've done Into the abyss will I run Into the abyss will I run I can't let you go Yes I am stricken and can't let you go Я уже дал подсказку это Disturbed Добавлено (07.07.2008, 22:40) --------------------------------------------- Rock_Lee, ты должен её знать
|
| |
|
|
| Hidan | Дата: Понедельник, 07.07.2008, 22:42 | Сообщение # 21 |
 GENIN
| Itachi, Quote (Hidan) (кроме Итачи) Ты конечно знаешь!Добавлено (07.07.2008, 22:41) --------------------------------------------- Это даже не интересно(( Добавлено (07.07.2008, 22:42) --------------------------------------------- Темари, Mindless Self Indulgence - Straight To Video xDDD

|
| |
|
|
| Темари | Дата: Понедельник, 07.07.2008, 22:43 | Сообщение # 22 |
| Hidan, черт xDDDD
|
| |
|
|
|
|
| Itachi | Дата: Понедельник, 07.07.2008, 22:48 | Сообщение # 24 |
 GENIN
| давайте давать время подумать, а не сразу новую кидать
|
| |
|
|
| Темари | Дата: Понедельник, 07.07.2008, 22:48 | Сообщение # 25 |
| я заметила xDDD но ЭТО вы не знаете xDD И ты скажешь ААААА ОООО УУУ Как хорошо АААА ОООО УУУ Давай еще ААААА ОООО УУУ Как хорошо ААААА ОООО УУУ Давай еще ОООООУууууу xDDDD
Сообщение отредактировал Темари - Понедельник, 07.07.2008, 22:49 |
| |
|
|
| Itachi | Дата: Понедельник, 07.07.2008, 22:49 | Сообщение # 26 |
 GENIN
| ты не сама её придумала?
|
| |
|
|
| Темари | Дата: Понедельник, 07.07.2008, 22:49 | Сообщение # 27 |
| неа xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
| |
|
|
| Темари | Дата: Понедельник, 07.07.2008, 22:50 | Сообщение # 28 |
| А звучит песня с музыкой очень даже мило ^^
|
| |
|
|
| Itachi | Дата: Понедельник, 07.07.2008, 22:51 | Сообщение # 29 |
 GENIN
| только дурак не поймёт, что это за песня(Хидан, не отвечай) JANE AIR Dead Кеды Ебанитесь Это хуй Хуй Твой единственный нерв Хуй Контролирует твой мозг Хуй У тебя только ты Хуй Задрочи хуй до дыр Ты Себя любил ты себя убил Знаешь Ты Себя любил ты себя убил Лучше Не будет Продолжаем Хуй Хуй Это твой больной мозг Хуй Ты сам себе хуй Хуй ты сам себе блядь Хуй ты сам себе враг Eine Zwei Drei Хуй Твой единственный нерв Хуй Контролирует твой мозг Хуй У тебя только ты Хуй Задрочи хуй до дыр Ты Себя любил ты себя убил Знаешь Ты Себя любил ты себя убил Лучше Не будет
|
| |
|
|
| Темари | Дата: Понедельник, 07.07.2008, 22:53 | Сообщение # 30 |
| причем полный дурак xDD
|
| |
|
|